Gizlilik politikası

Giriş

Bu gizlilik politikası, Belçika yasaları uyarınca kurulmuş ve faaliyet gösteren, kayıtlı merkezi Genthof 5, 9255 Buggenhout, Belçika adresinde yer alan, tüzel kişiler siciline (KBO) 0419.457.296 numara altında kayıtlı olan, bu web sitesini ("Site") ziyaret edenlerin ("Ziyaretçi") bu Site vasıtasıyla toplanmış kişisel verilerini ("Kişisel Veriler") kullanan ve kontrol eden Ontex BVBA şirketi ve onun İştirakleri* (buradan itibaren "Ontex") için geçerlidir. Ziyaretçi bu Siteye kaydolmayı veya Kişisel Verilerini göndermeyi seçerse, Ziyaretçi bu tür verilerin bu gizlilik politikasına uygun olarak kullanılmasını kabul eder. Lütfen bu Sitenin Ontex tarafından işletilmeyen, Ontex'in sorumlu olmadığı ve bu gizlilik politikası ile yönetilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerdiğini unutmayın. Kişisel Verilerinizin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi için ilgili üçüncü tarafın web sitesini ve ilgili gizlilik beyanlarını kontrol etmelisiniz.

Ontex istediği zaman ve herhangi bir nedenle bu gizlilik politikasını değiştirme veya düzeltme hakkını saklı tutar. Gözden geçirilen gizlilik politikası, Sitenin kullanımında gözden geçirilen gizlilik politikasının Sitede yayınlanma tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Her Ziyaretçi, en son sürümden haberdar olmak için bu gizlilik politikasını düzenli olarak kontrol etmelidir.

* İştirakler, Ontex BVBA tarafından kontrol edilen, Ontex BVBA'yı kontrol eden ve Ontex BVBA'nın müşterek kontrolü altındaki herhangi bir şirket anlamına gelir, burada kontrol hisse senetlerinin en az %50'sinin sahipliği anlamına gelmektedir.  Yıllık raporumuzdaki tüm Ontex kuruluşlarının listesine web sitemizden erişebilirsiniz: www.ontexglobal.com.

Kişisel Verilerin Toplanması

Ziyaretçi, bu Siteyi kullanmak için herhangi bir Kişisel Veri göndermek zorunda değildir. Site sadece özel ve gönüllü olarak Ziyaretçiler tarafından sağlanan, kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri toplar. Bu tür Kişisel Veriler, Ziyaretçinin adı, e-posta adresi, telefon numarası, ülkesi ve profilinden oluşabilir, fakat bunlarla sınırlı değildir.

Ontex'in Kişisel Veri toplama dayanağı, şu toplama amaçlarına bağlıdır: (i) Sitenin işlevlerini sağlamak ve bu Siteyi ve Kişisel Verilerinizi yetkisiz erişime karşı korumamız için meşru menfaat, (ii) sipariş veren veya bir sipariş hakkında veya ürünlerimiz hakkında bilgi isteyen bir müşteri olmanız durumunda bir sözleşmenin yürütülmesi ve (iii) doğrudan pazarlama gönderme örneğinde olduğu gibi yasa tarafından gerektirildiği durumlarda izin.

Kişisel Veriler, sorgunuzu yanıtlamak veya bir müşteri olmanız durumunda sizinle sözleşmemizi yerine getirmek için gereken süreye ek olarak yasanın verileri tutmayı gerektirdiği süre boyunca tutulur.

Kişisel Verilerin Kullanımı 

Kişisel Veriler sadece kısıtlı amaçlar için kullanılır:

  • Ziyaretçi özel içeriğe erişim sağlamak için veya Ontex hakkında gelecek iletişimleri talep etmek için bu Siteye kaydolduğunda, Ontex Ziyaretçi tarafından gönderilen Kişisel Verileri daha sonraki isteklere veya sorgulara Ontex'in yanıtını özelleştirmek amacıyla kişisel bir profil oluşturmak için kullanabilir.
  • Ontex ayrıca, Kişisel Verileri Ziyaretçilerin Site üzerindeki web deneyimlerini özelleştirmek için de kullanabilir. Ziyaretçi Ontex'in ev sahipliği yaptığı bir etkinliğe çevrimiçi olarak kaydolmayı seçerse, Ontex Ziyaretçiyi yanıtlamak için Ziyaretçi tarafından gönderilen Kişisel Verileri kullanacaktır.
  • Ontex pazarlama faaliyetlerinin geçerli yasaya uygun olmasını sağlayacaktır ve Ontex teklifleri hakkında bilgiler içeren Ziyaretçi e-postasını göndermeden önce gerekli izinleri almak için prosedürler uygulamıştır. Ziyaretçi istediği zaman Ontex'in bu tür materyaller göndermeyi durdurmasını talep edebilir.

Kişisel Verilerin üçüncü taraflara ifşa edilmesi

Ontex Ziyaretçilerin Kişisel Verilerini, Kişisel Verileri kendisi adına kullanan hizmet sağlayıcılarına sağlayabilecek olsa da, toplama noktasında başka türlü açıklanmadığı sürece bunları ikincil veya ilgisiz amaçlar için üçüncü taraflarla paylaşmayacaktır.

Bu, Avrupa Ekonomik Alanındaki aynı veri koruma seviyesini sunmayan ülkeler dahil olmak üzere Avrupa Ekonomik Alanı dışına aktarımları içerebilir. Ontex, Kişisel Verilerin yukarıda belirtilen amaçlar için geçerli veri koruma yasasına uygun olarak uygun koruma seviyesine tabi kalması için uygun koruma önlemlerini almıştır ve almaya devam edecektir. Bunlar, üçüncü tarafların güvenlik duvarları, parolalar vb. uygun koruma önlemleri almasını gerektiren AB Model Şartlarını uygulamayı içerir. Bu Site aracılığıyla Ontex'e Kişisel Verileri sağlayarak, bu tür aktarımlara izin verirsiniz.

Uygun olduğu durumlarda, Kişisel Veriler yasal veya düzenleyici yükümlülükler veya taleplere uymak için veya yukarıda belirtilen amaçlar için gerektiğinde veya istendiğinde emniyet teşkilatı, düzenleyici veya diğer devlet kurumları veya üçüncü taraflara açıklanabilir.

Kişisel Verilere Erişim

Ontex, bu Siteye kaydolduklarında tutulan Kişisel Verileri gözden geçirmek ve içerebileceği herhangi bir yanlışlığı düzeltmek istediklerinde Ziyaretçilere makul erişim sağlamayı taahhüt etmektedir. Kaydolmayı seçen Ziyaretçiler, Ziyaretçi profillerine erişebilir, bilgileri düzeltebilir ve güncelleyebilir veya istediği zaman abonelikten çıkabilir. Site Ziyaretçilerin profillerine erişmesine ve profillerini güncellemesine izin vermiyorsa veya Ziyaretçiler profillerine erişmekte herhangi bir sorunla karşılaşıyorsa veya Kişisel Verilerinin bir kopyasını istiyorsa, Ziyaretçiler http://www.ontexglobal.com/tr/iletisim adresindeki İletişim bölümünden Ontex ile irtibat kurmalıdır. Her türlü durumda, Ontex Kişisel Verilere erişme veya Kişisel Verileri değiştirme isteklerini geçerli yasal gerekliliklere uygun olarak ele alacaktır.

Veri sahibi olarak haklarınız

Bir Ziyaretçi olarak yukarıda açıklandığı gibi Kişisel Verilerinize erişme hakkına sahipsiniz. Ayrıca Kişisel Verilerinizin düzeltilmesini, sınırlanmasını veya silinmesini talep etme hakkına ve Kişisel Verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına sahipsiniz. Tarafınızdan Ontex'e iletilen Kişisel Veriler makinede okunur formatta istenebilir. Ayrıca, Kişisel Verilerinizin Ontex tarafından uygun şekilde kullanılmadığını düşünüyorsanız, şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Ontex'in öncülüğünü yaptığı Veri Koruma Kurulu, bu tür durumlarda iletişime geçebileceğiniz Belçika Veri Koruma Kuruludur (www.autoriteprotectiondonnees.be). Ayrıca istediğiniz zaman yerel veri koruma denetleme makamınıza şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Ontex gizliliğinize son derece önem vermektedir ve Kişisel Verilerinizin kullanımı konusunda herhangi bir sorunuz veya endişeniz olması durumunda ilk olarak http://www.ontexglobal.com/tr/iletisim adresindeki İletişim bölümü üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Bilgi güvenliği

Ontex, Ziyaretçiler tarafından sağlanan tüm Kişisel Verilerin kaybolmasını, yanlış kullanılmasını, değiştirilmesini veya imha edilmesini önlemek için pazara uygun teknoloji ve işlem standartlarına sahiptir.

Çocuk gizliliğini koruma

Ontex çevrimiçi etkileşimli dünyada çocukların gizliliğini korumanın önemini anlamaktadır. Bu gizlilik politikası tarafından kapsanan Site, 13 yaş ve altındaki çocuklar için tasarlanmamıştır ve kasıtlı olarak bu yaşlardaki çocukları hedeflememektedir. Ontex'in politikası, 13 yaşın altındaki herhangi biri hakkında kasıtlı olarak Kişisel Veri toplamak ve saklamak değildir.

Sorumluluğun sınırlandırılması

Ontex, Ziyaretçi tarafından paylaşılan Kişisel Verilerin gizliliğini sağlamak için tüm makul önlemleri alır. Bununla birlikte her Ziyaretçi, Kişisel Verilerin İnternet aracılığıyla iletilmesinin hiçbir zaman riskten bağımsız olmadığını kabul eder. Bu nedenle Ziyaretçi, yasa tarafından izin verildiği en geniş ölçüde, yetkisi olmayan üçüncü taraflarca Kişisel Verilerinin yasadışı veya yanlış kullanımının ardından maruz kalacağı herhangi bir doğrudan veya dolaylı zararın hiçbir zaman Ontex'ten tahsis edilemeyeceğini veya geri alınamayacağını kabul eder.

İletişim bilgileri

Gizlilik politikasıyla ilgili sorular, geri bildirim ve endişeler http://www.ontexglobal.com/tr/iletisim bağlantısındaki İletişim bölümümüz üzerinden iletilebilir.

Sosyal medya ve ağlar

Facebook ve/veya YouTube gibi sosyal kanalların butonlarını kullandığınızda, kimliğinizle ilgili veriler otomatik olarak bu sosyal ağlara iletilir. Ayrıca bu sitedeki bazı bilgi veya içerikleri sosyal ağlarda paylaşma imkanına da sahipsiniz. Bu kullanım, sizi başvurmanız için davet ettiğimiz söz konusu sosyal ağın kullanım koşullarına göre yönetilir.